0% compleet

2730 zonnepanelen in Joure van Zonnedak Snijtech

€ 0,00 van € 126.000,00
0 ZonneDelers
Project gesloten
2730 zonnepanelen in Joure van Zonnedak Snijtech

Zonnedak Snijtech

Vr 06 Dec 2019

logo snijtech.png

Start binnenkort

Het project begint binnenkort. Vrijblijvend voorinschrijven om bij start op de hoogte gesteld te worden? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!
** onder de voorinschrijvers verloten we 10 gratis ZonneDelen **

Snijtech is in 1995 opgericht en verwerkt aluminium, staal en RVS plaat- en profielmateriaal tot maatwerkonderdelen voor een veelvoud aan constructies. Na enkele jaren van stormachtige groei is Snijtech verhuisd naar Joure, waar meerdere platte daken uiterst geschikt zijn voor zonnepanelen. Het bedrijf draait 24 uur per dag en investeert jaarlijks in nieuwe technieken en machines. Snijtech is bijna 25 jaar oud (1 april 2020) en heeft over 100 werknemers.

Snijtech en MVO Nederland

Door hun deelname aan het 'Koploperproject Duurzaam Ondernemen A7' zijn zij bewuster gaan ondernemen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan voor Snijtech worden omschreven in de 3 P’s, namelijk People, Planet en Profit. Aan al deze drie vlakken wordt regelmatig zowel intern als extern aandacht besteed.

Zonnepanelen passen helemaal bij deze visie. De bouw van het Zonnedak is al gestart. Graag wil Snijtech samen met andere mensen, die duurzaamheid ook belangrijk vinden, bijdragen aan een groenere toekomst. Door particulieren mee te laten investeren, heeft iedereen de mogelijkheid om te profiteren van deze zonne-energie. Ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben kunnen zo zorgen voor meer duurzame stroom in Nederland.

snijtech.png

PV-INSTALLATIE

Op Zonnedak Snijtech is ruimte voor maar liefst 2.730 zonnepanelen. Het volledige PV-systeem heeft een vermogen van 895 kWp hebben. In het eerste volledige productiejaar zal het zonnedak 696.199 kWh schone zonnestroom opwekken. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 230 huishoudens.

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnepark!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel % per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!


Let op: De projectdocumentatie komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie' te staan.

16143414_1817480271802901_4412904016763193949_o.jpg