100% compleet
ZONNEDELEN

€80.025

geïnvesteerd

2.300 zonnepanelen in Zutphen van Zonnedak Zutphen

Project voltooid
177 ZonneDelers

Zonnedak Zutphen

Vr 16 Okt 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

zutphen Logos projecten.png

100% - Zonnedak Zutphen gaat gerealiseerd worden!

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele knop en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Voor Zonnedak Zutphen zullen 2.300 zonnepanelen geplaatst worden op het distributiecentrum van woonwinkel Eijerkamp in Zutphen. Een mooi leeg dak kan zo worden omgezet in een duurzame lokale energiecentrale.

PV-INSTALLATIE

Zonnedak Zutphen biedt ruimte voor 2.300 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 816,5 kWp. In het eerste volledige productiejaar zal het PV-systeem naar verwachting 750.000 kWh zonnestroom produceren. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van ongeveer 250 huishoudens!

Projectpagina_overview_zutphen.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 8,5 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,0% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar Engie? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Zonnedak Zutphen Header.jpg