100% compleet
ZONNEDELEN

€500.125

geïnvesteerd

20.160 zonnepanelen in Bergschenhoek van Zonnedak Vonk

Project voltooid
729 ZonneDelers

Zonnedak Vonk

Do 23 Apr 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos Spijker.png

Alle ZonneDelen zijn verkocht

Zonnedak Vonk gaat gebouwd worden!


Dank aan alle ZonneDelers in het project, vanaf september 2020 wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

In Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam ligt familiebedrijf Vonk Caravanstalling. De stalling is geschikt voor onder andere caravans, campers, auto’s, vouwwagens en boten. Naast de reguliere stalling biedt Vonk sinds eind 2018 ook luxe zelf service stalling aan in de vorm van extra brede, afgesloten boxen met een stroomvoorziening. Vonk Caravanstalling voert reparaties en BOVAG onderhoudsbeurten uit voor caravans, campers en aanhangwagens.

Het Zonnedak komt op de stalling te liggen. Door investeringen voor particulieren mogelijk te maken, kan iedereen profiteren van de zonne-energie die hier zal worden opgewekt, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen.

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem bestaat uit 20.160 zonnepanelen en zal een vermogen van ongeveer 6.700 kWp hebben. Het systeem kan daarmee jaarlijks meer dan 5.800.000 kWh opwekken. Zo gaan ruim 1.930 huishoudens over op groene stroom.

project overzicht zonne-energieproject Vonk.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 10,4 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,4% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
Greenchoice vierkant.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!


Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie' te staan.

Spijker foto 2.jpg