100% compleet
PRO

€1.000.000

geïnvesteerd

TPSolar

Ontwikkeling portfolio van 500MW aan zonneparken in Nederland.
Project voltooid
162 ZonneDelers

TPSolar

Di 28 Jun 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

TPSOLAR TRANCHE 1 SUCCESVOL GEFINANCIERD

Binnen een recordtijd zijn alle obligaties van TPSolar uitverkocht. Dank aan alle investeerders voor het vertrouwen. Op de korte termijn start de financiering voor de tweede tranche van TPSolar. Vrijblijvend voorinschrijven om bij start op de hoogte gesteld te worden? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

ZonnepanelenDelen doneert voor elk succesvol gefinancierd project, en per nieuwe investeerder op ons platform, een bedrag aan Bee in Balance. Dankzij de deelname van 164 investeerders in TPSolar zal Bee in Balance huisvesting creëren voor 3.300 bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance. 

Speciaal bij dit project:

  • Senior obligatielening
  • Jaarlijks 4% rente (netto)
  • Korte looptijd van 3 jaar

OVER TPSOLAR

TPSolar is een Nederlands familiebedrijf met een grote ambitie: een steentje bijdragen aan de energietransitie in Nederland. Daarom ontwikkelen, financieren, bouwen en beheren zij grondgebonden zonneparken. Op een duurzame én ecologisch verantwoorde manier, en op alle mogelijk geschikte locaties, zoals voormalige stortplaatsen, niet uitgegeven industrieterreinen of (slechtere) landbouwgronden. De TP in TPSolar staat voor Total Projects, omdat zij hun zonneparken van A tot Z ontwikkelen. Zij blijven ook nadat een project gerealiseerd is betrokken, bijvoorbeeld in het beheer nadat het zonnepark gebouwd is.

Oprichters Erik en René bij hun gerealiseerde zonnepark in Uden met schaapherder Dirk.

René en Erik op zonnepark Uden met schaapsherder Dirk -verkleind .jpg

VERSNEL DE ENERGIETRANSITIE EN INVESTEER MEE

Het realiseren van de zonneparken doet TPSolar niet alleen, maar altijd in nauwe samenwerking met landeigenaren, agrariërs, bewoners, gemeenten, provincies en energiecoöperaties. Inmiddels heeft TPSolar vijf zonneparken ontwikkeld en gebouwd, namelijk in Uden, Dordrecht, Someren en twee in Lochem. Deze zonneparken wekken momenteel groene stroom op voor bijna 15.000 Nederlandse huishoudens. TPSolar is lid van branchevereniging Holland Solar, werkt bij al haar projecten volgens de Gedragscode Zon op land en is partner van Nederland Zoemt (actieplatform voor wilde bijen).

Dankzij haar gerealiseerde zonneparken, draagt TPSolar nu al haar steentje bij aan de Nederlandse energietransitie. Er moet alleen nog veel meer gebeuren. Recente geopolitieke ontwikkelingen maken de overgang naar duurzame energie nog urgenter. TPSolar staat op het punt om als bedrijf verder te groeien en staat in de startblokken voor het versneld realiseren van nog meer zonne-energieprojecten. Met behulp van deze lening kunnen we zonne-energieprojecten beter en sneller tot stand laten komen. Zo versnellen wij samen met Nederlandse investeerders de energietransitie in Nederland.

DOEL VAN DE FINANCIERING

Het plan voor de komende jaren is om een portfolio van 500MW aan zonneparken verder door te ontwikkelen. Deze obligatielening stelt TPSolar Nederland B.V. in staat om een aantal hoge kosten die noodzakelijk zijn bij de verdere voorbereiding en ontwikkeling van hun projecten te financieren. Dit zijn onder andere kosten voor het verkrijgen van omgevingsvergunningen, reservering van de netaansluiting en het uitwerken van concept-engineering van de zonneparken. Door te investeren in TPSolar zorgt je dat er meer zonneparken in Nederland bijkomen. Help jij mee?

SAMEN MET LOKALE PARTIJEN

TPSolar vindt het belangrijk om voor de zonneparken die zij ontwikkelen samen te werken met lokale partijen. Bekijk in deze video hoe dat is gedaan bij Zonnepark Lungendonk.

HOE WERKT HET?

WAAROM_02 project.png
Iedereen kan investeren in deze aanbieding.
Je doet mee vanaf €2.500.
Zorg voor meer zonnepanelen in Nederland.
projectpagina1.png
TPSolar gebruikt de inleg voor de ontwikkeling van hun portfolio van 500MW aan zonneparken in Nederland.
Duurzame én ecologisch verantwoorde zonneparken.
Projecten met SDE++ subsidie van de Nederlandse overheid.
WAAROM_05 project.png
Jaarlijkse uitkering van netto 4% rente - geen jaarlijkse kosten.
Na de looptijd van 3 jaar ontvang je het investeringsbedrag terug.
Samen 'verzonnen' we Nederland!

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in TPSolar Nederland B.V. Je investeert vanaf €2.500. Daarbij krijg jij jaarlijks een vast rendement van 4% en zorg je voor de benodigde versnelling van de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Geheel bovenaan kan het investeringsbedrag worden geselecteerd. Dat kan via een 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast.

Er zal voor nieuwe investeerders een korte investeerderstoets volgen. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


TPSolar collage.jpg