100% compleet
ZONNEDELEN

€271.050

geïnvesteerd

5.632 zonnepanelen in Heerenveen van Zonnedak Tegmento Friesland

Project voltooid
373 ZonneDelers

Zonnedak Tegmento Friesland

Do 27 Jun 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

100% - Tegmento Friesland succesvol!

Dank aan de 373 ZonneDelers! Zonnedak Tegmento Friesland van 5.632 zonnepanelen zal binnenkort zonnestroom voor jullie opwekken. Men is al bezig met de pv-installatie in Heerenveen! De uitgifte staat gepland op 13 augustus 2019.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

tegF.jpg

Duurzaamheid is bij familiebedrijf Bakker Transport & Warehousing een rode draad in de bedrijfsvoering. Door investeringen in modernste technieken kunnen zij duurzaam transport aanbieden. Onlangs werden 10 nieuwe vrachtwagens met de schoonste motoren aangeschaft en sinds 2018 voorziet het bedrijf al in hun eigen energie, door eerder geplaatste zonnepanelen. Nu zullen op de overige beschikbare daken 5.632 extra zonnepanelen geplaatst worden. Door een deel van het investeringsbedrag middels particuliere investeringen op te halen, krijgt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan de energierevolutie. Ook mensen die geen eigen panelen kunnen plaatsen, hebben de mogelijkheid om te profiteren van zonne-energie.

PV-INSTALLATIE

Op Zonnedak Tegmento Friesland worden 5.632 zonnepanelen geplaatst. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 1,88 MWp hebben. In het eerste volledige productiejaar zal het zonnedak 1.552.770 kWh schone zonnestroom opwekken. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 517 huishoudens.

HOE WERKT HET?

deel1 projectpagina.png
deel2 projectpagina.png
deel3 projectpagina.png
Schermafbeelding 2019-05-22 om 17.07.28.png

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie' te staan.

PHOTO-2019-07-19-14-21-49.jpg