100% compleet
PRO

€401.250

geïnvesteerd

Solarverhuur

Solarverhuur verhuurt zonne-energiesystemen aan particulieren tegen een vast bedrag per maand.
Project voltooid
74 ZonneDelers

Solarverhuur

Vr 11 Feb 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos SolarVerhuur.jpg

SOLARVERHUUR 100%

Binnen een uur zijn alle obligaties van Solarverhuur verkocht. Bedankt aan alle investeerders voor de deelname! Alvast inschrijven voor de volgende tranche? Doe hieronder een vrijblijvend voorinschrijving en we brengen je op de hoogte bij de start van Solarverhuur T2.

SOLARVERHUUR

Speciaal bij dit project:

 • De eerste 20 investeerders krijgen een obligatie à 25 euro extra toegewezen bij de uitgifte.
 • Jaarlijkse uitkering van 4% rente (netto)
 • Korte looptijd van 3 jaar

ZPD PRO

Op ZonnepanelenDelen zijn sinds vorig jaar ook proposities te vinden onder het label PRO. De proposities hebben net andere eigenschappen dan de andere zonne-energieprojecten op het platform:

 • Vaste rente per jaar
 • Kortere looptijden
 • Minimaal investeringsbedrag van 2.500 euro.

Eerder hebben we al drie tranches van Zonlease 1 B.V. gefinancierd onder dit label. Nu starten we met een nieuw project: Solarverhuur.

OVER SOLARVERHUUR

Solarverhuur ontwikkelt, levert, financiert en plaatst zonne-energiesystemen. Zij verhuren deze zonnepanelen aan hun klanten voor een vast bedrag per maand. Zo kunnen woningeigenaren met een geschikt dak profiteren van groene stroom, maar hebben ze niet in 1 keer hoge aanschafkosten. Middels hun verhuurconcept draagt Solarverhuur bij aan het reduceren van de CO2 uitstoot en verlagen zij de maandlasten van hun klanten op de stroomrekening.

Solar Verhuur B.V. zal het opgehaalde bedrag gebruiken om zonne-energieprojecten op daken van woningen in Nederland te ontwikkelen met een omvang van €4.000 - €8.000 per project .

De voordelen hiervan zijn:

 • Meer zonnepanelen op daken in Nederland
 • Verduurzamen is voor iedereen mogelijk
 • Maandlasten voor stroom worden verlaagd
 • Direct besparen
 • Geen hoge investeringskosten
 • Alle voordelen van huren (geen onverwachte kosten)

HOE WERKT HET?

WAAROM_02 project.png
Iedereen kan investeren in deze aanbieding.
Je kunt meedoen vanaf €2.500.
Zorgen voor meer zonnepanelen op daken in Nederland.
projectpagina1.png
Solar Verhuur B.V. gebruikt de inleg om zonne-energieprojecten op daken van woningen in Nederland te ontwikkelen met een omvang van €4.000 - €8.000 per project .
De eigenaar van de woning betaalt een vast bedrag per maand voor de zonnepanelen.
De eigenaar van de woning profiteer direct van verlaging van de vaste lasten.
WAAROM_05 project.png
Na de looptijd van 3 jaar ontvang je het investeringsbedrag terug (bullet-aflossing).
Jaarlijkse uitkering van netto 4% rente - geen jaarlijkse kosten.
Samen "verzonnen" we Nederland!

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in Solar Verhuur B.V. Je kunt investeren vanaf €2.500. Daarbij krijg jij jaarlijks een vast rendement van 4,0% en zorg je voor de benodigde versnelling van de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Geheel bovenaan kan het investeringsbedrag worden geselecteerd. Dat kan via een 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Voor investeringen van €50.000 - €100.000 kun je contact met ons opnemen via info@zonnepanelendelen.nl.

Er zal voor nieuwe investeerders een korte investeerderstoets volgen. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Wordt de 100% niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Solarverhuur overzicht.jpg

Peter Marsman (hierboven afgebeeld) is één van de initiatiefnemers en oprichters van Solarverhuur. Vanuit zijn lease achtergrond hebben zij deze propositie ontwikkeld. Solarverhuur is van mening dat verduurzaming voor iedereen toegankelijk moet worden. Via Solarverhuur start je direct met het besparen van energiekosten zonder hoge investeringskosten. Na een uitgebreid screeningsproces plaatsen zij met hun installatiepartners het zonne-energiesystem. Door de besparing die je hiermee realiseert betaal je de maandelijkse abonnementskosten aan Solarverhuur, zo bespaar je 30 jaar lang op je energielasten. Ben je daarnaast ook nog klant bij de BOX energie, dan ben je aan einde van de looptijd automatisch eigenaar van het zonne-energiestyeem.