100% compleet

1427 zonnepanelen in Oosterhout van Oosterhout

€ 290.000,00 van € 290.000,00
231 ZonneDelers
Project voltooid
1427 zonnepanelen in Oosterhout van Oosterhout

Oosterhout

Za 20 Okt 2018

projectpartners logos.png

Update 18 november: 100%, binnenkort krijg jij jouw eigen zonnestroom van dit dak! Solisplan zet de volgende stappen om dit zonnedak te realiseren. Meedoen in een volgend zonne-energieproject? Ga naar:

Installateur Solisplan presenteert het volgende project op ZonnepanelenDelen, ditmaal in Oosterhout in samenwerking met de gemeente en de ideële coöperatie Oosterhout Nieuwe Energie (ONE). Op de gemeentewerf komen op de verschillende daken in totaal 1.427 zonnepanelen. Zo kun jij binnenkort jouw eigen zonnestroom van deze daken opwekken.

ZONNESTROOMINSTALLATIE

De daken van de gemeentewerf geven ruimte voor de installatie van 1.427 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 342.030 kWh. Goed voor ongeveer 116 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

project overview.png

HOE WERKT HET?

Oosterhout call to actions

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Oosterhout. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op met Zonnedak Oosterhout opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,1% per jaar.

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geïnvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren.

Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan onder het kopje 'documentatie'.

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.