100% compleet
ZONNEDELEN

€190.000

geïnvesteerd

4.768 zonnepanelen in Buggenum van Leyenzon

Project voltooid
279 ZonneDelers

Leyenzon

Ma 25 Feb 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Leyenzon op 100% - de 4.768 zonnepanelen gaan gerealiseerd worden! Dank aan alle ZonneDelers in het project!

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend project? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

logo's leyenzon projectpagina-def.png

De voormalige kleiwarenfabriek in Buggenum heeft een groot dakoppervlak, uiterst geschikt voor zonnepanelen. De eigenaar Ruud Boonen van Boonen Vastgoed & Ontwikkeling wil het dak beschikbaar stellen voor een collectief zonne-energieproject. Bijzondere aandacht is er namelijk voor het ontwikkelen van herbestemmingsprojecten in de provincie Limburg. Er zijn verschillende plannen voor in de hallen, zoals een stalling voor caravans en boten, een indoorruimte voor obstacle runs en een toeristisch knooppunt.

Het doel van het zonnedak is om iedereen de mogelijkheid te geven hier zelf zonne-energie op te wekken. Omwonenden, relaties en alle andere inwoners van de gemeente Leudal en eigenlijk iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt, kan meedoen door één of meer ZonneDelen te kopen.

PV-INSTALLATIE

Bij Zonnedak Leyenzon kunnen 4.768 zonnepanelen geplaatst worden. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 1.406 kWp hebben. Jaarlijks zal het zonnedak 1.168.851 kWh opwekken, dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 400 huishoudens.

zonnedak leyenzon

HOE WERKT HET?

leyenzon1.png
leyenzon2.png
leyenzon3.png
leyenzon4.png

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op het zonnepark opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag van 500,- euro of meer investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: Alle projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.