100% compleet
ZONNEDELEN

€40.050

geïnvesteerd

742 zonnepanelen in Odiliapeel van Zonnedak JaWij

Project voltooid
97 ZonneDelers

Zonnedak JaWij

Di 14 Apr 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logos jawij.png

100%! Zonnedak JaWij wordt gebouwd

Dank aan alle ZonneDelers in het project, vanaf deze zomer wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

In het Brabantse Odiliapeel ligt het pluimveebedrijf JaWij. De onderneming is in de jaren 60 gestart door opa De Groot en voortgezet door de ouders Wijnen. Belangrijk kenmerk van het bedrijf is het streven naar duurzaamheid en het energieneutraal zijn. Middels de totstandkoming van dit zonnedak en het meedoen aan de energietransitie kunnen ze deze doelstellingen verwezenlijken.

Circa vijf jaar geleden heeft de familie de switch gemaakt. De oude opfokstallen zijn gesloop. Er is nu een nieuw bedrijf gebouwd voor de welzijnsvriendelijke houderij van vleeskuikens. De dieren worden gehouden volgens het beter leven 1 ster keurmerk.

Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om mee te profiteren van de duurzame energie die hier zal worden opgewekt. Door particulieren investeringen mogelijk te maken kan iedereen meedoen en zo zorgen voor meer zonne-energie in Nederland.

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem heeft een vermogen van ongeveer 300 kWp en wekt jaarlijks ruim 240.000 kWh op. Zo gaan circa 80 huishoudens over op groene stroom.

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,34 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,1% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!


Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

foto 2 jawij.jpg