100% compleet
ZONNEDELEN

€330.300

geïnvesteerd

831 zonnepanelen in Weesp van Iederzon Weesp

Project voltooid
377 ZonneDelers

Iederzon Weesp

Vr 20 Dec 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logos iederzon haarlem.png

Iederzon Weesp succesvol!

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Huurders hebben vaak geen mogelijkheid om van zonne-energie te profiteren. Ze kunnen zelf geen zonnepanelen plaatsten, waardoor ze geen deel uit kunnen maken van de energietransitie, die financiële voordelen biedt. Met dit duurzame project helpt Iederzon huurders van woningcorporatie Ymere aan zonnepanelen. En iedereen kan hier nu aan bijdragen! Door particuliere investeerders deel te laten nemen, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Het project wordt ondersteund door de zeer betrouwbare partners BNG Bank, Greenchoice en de zoncorporatie. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst!

De heer en mevrouw Meijer zijn blij met het project. “Wij vinden het milieu erg belangrijk en dragen graag ons steentje bij. Maar we wilden eerst zeker zijn dat de kosten ons niet boven het hoofd zouden stijgen. Er kwam een hele vriendelijke meneer van Iederzon langs die ons alles heeft uitgelegd. Zelf hebben we nog een aantal berekeningen gemaakt en samen besloten het toch te doen. Daar zijn we nu heel tevreden over. We leveren onze bijdrage aan het milieu en misschien houd ik er nog wel iets aan over.”

Ook Jeroen van der Linden is tevreden. “Je vraagt je toch af of er geen addertjes onder het gras zitten, het klonk allemaal te mooi om waar te zijn: de panelen worden gratis geplaatst, het wekt zoveel op, bij te weinig oplevering krijg je vergoeding, bij te veel oplevering hoef je het niet terug te betalen… Dan ga je toch wel even twijfelen, maar uiteindelijk was het allemaal niet te mooi om waar te zijn en zijn er alleen maar voordelen!”

Groene energie voor én door iedereen. Als we willen dat Nederland echt verduurzaamt, dan moeten we het samen doen. Dit project zorgt voor meer zonnedaken en helpt huurders aan eigen zonne-energie. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen huurder te zijn en niet in de buurt te wonen.

iederzon_weesp.kleiner.jpg

PV-INSTALLATIE

Er zullen 831 nieuwe zonnepanelen geplaatst worden, die samen in het eerste jaar 261.325 kWh opwekken en daarmee ruim 100.000 kg CO2-uitstoot besparen. De schone stroomproductie is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 90 huishoudens.
Overview Iederzon Weesp.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 14,1 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 6,0% per jaar
Je inleg ontvang je na 15 jaar weer terug (bullet-aflossing)
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
Greenchoice vierkant.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Iederzon Weesp, je hoeft geen huurder te zijn en niet in de buurt te wonen. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op de zonnedaken opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.