103% compleet
ZONNEDELEN

€258.500

geïnvesteerd

2.237 zonnepanelen in Nieuw-Vennep van Iederzon Nieuw-Vennep

Project voltooid
261 ZonneDelers

Iederzon Nieuw-Vennep

Vr 14 Jan 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos Iederzon Spaarne.jpg

IEDERZON NIEUW-VENNEP 100%

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

OVER IEDERZON

Huurders hebben vaak geen mogelijkheid om van zonne-energie te profiteren. Ze kunnen zelf geen zonnepanelen plaatsten, waardoor ze geen deel uit kunnen maken van de energietransitie, die financiële voordelen biedt. De Iederzon projecten bieden een oplossing: woningcorporatie Ymere stel daken van sociale huurwoningen beschikbaar voor zonnepanelen, wat veel voordelen oplevert: er wordt meer duurzame energie opgewekt, huurders krijgen een lagere energierekening en investeerders kunnen een duurzaam rendement maken. Zo kan iedereen profiteren van de (financiële) voordelen van de energietransitie.

Er worden zonnepanelen geplaatst op meerdere woongebouwen in Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Iedereen kan hier nu aan bijdragen! Door particuliere investeerders deel te laten nemen, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen.

Foto bij Testimonial - Carmen.jpg

Carmen Smetsers is een van de huurders van Ymere die al profiteert van zonnepanelen van Iederzon.

“Na het lezen van de brief heb ik me gelijk aangemeld bij Iederzon. Ik hoefde hier niet heel lang over na te denken. Iedereen houdt natuurlijk van besparen. Vooral dat heeft mij overgehaald om deel te nemen aan dit project. En dat zonnepanelen goed zijn voor het milieu, dat vind ik ook belangrijk.”

Smetsers woont in een appartementencomplex: “Het hele complex kreeg van Iederzon eerst een brief over het zonnepanelenproject. Al vrij snel daarna kwam Iederzon langs met hun informatiebus. Je kon langsgaan als je meer informatie wilde. Keurig geregeld.”

Van de installatie merkte ze weinig: “De meeste werkzaamheden vinden plaats op het dak en daar heb ik niets van gemerkt. De installateur is één keer langsgekomen om mijn woning aan te sluiten. Hij was binnen een uurtje klaar.”

De voordelen van de zonnepanelen merkt ze daarentegen wel degelijk: “Elke dag kijk ik even hoeveel de zonnepanelen de dag daarvoor hebben opgeleverd. Ik vind het super om te zien dat ik eigenlijk elke dag wel bespaar. Mijn buren hebben nu ook wel eens gevraagd of ik echt bespaar met de zonnepanelen. Dan laat ik ze mijn besparing zien. Naast dat ik zonnepanelen heb, probeer ik steeds meer trucjes uit om te besparen. Toen mijn kinderen nog thuis woonde lette ik hier niet zo op. Nu ben ik me wel meer bewust van wat ik allemaal kan besparen.”

PV-INSTALLATIE

Voor dit project zullen in totaal 2.237 zonnepanelen geplaatst worden. Voor het uitbetalen van de ZonneRente zal de productie van 425 zonnepanelen gebruikt worden. Deze zonnepanelen zullen in het eerste jaar 146.025 kWh opwekken en daarmee ruim 58.000 kg CO2-uitstoot besparen. De duurzame stroomproductie is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 52 huishoudens.

overzicht IZ Nieuwvennep.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 10,9 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Gemiddeld rendement van 3,5%
Je inleg ontvang je na 15 jaar weer terug (bullet-aflossing)
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Win-win: de huurders besparen op de energierekening en de ZonneDelers ontvangen jaarlijks rendement
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler een ZonCadeau t.w.v. €50 als je naar het Zonvoordeel contract overstapt. Greenchoice verhoogt daarnaast het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent.

Rendement voor Greenchoice klanten:

Als voorbeeld is een klant genomen die bij Greenchoice een 3-jaarscontract afneemt wat ingaat per 1-4-2022. Er is hierbij uitgegaan van een reële prijsberekening, rekening houdend met de extreem gestegen prijzen in de markt. Dit contract is momenteel niet af te sluiten bij Greenchoice en dient puur als rekenvoorbeeld. Het is wel mogelijk over te stappen naar Greenchoice met een 1 jaar vast contract voor ZonneDelers via www.greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit Iederzon project, je hoeft geen huurder te zijn en je hoeft ook niet in de buurt te wonen. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op de zonnedaken opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, achterstellingsovereenkomst en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.