100% compleet
ZONNEDELEN

€307.000

geïnvesteerd

846 zonnepanelen in Haarlem, Almere, Hoofddorp en Weesp van Iederzon Haarlem

Project voltooid
256 ZonneDelers

Iederzon Haarlem

Di 28 Mei 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

100%. Weer veel meer zonnedaken worden gerealiseerd met de hulp van 250 ZonneDelers!

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend project? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

logos iederzon haarlem.png

Alle geschikte daken in Nederland moeten vol met zonnepanelen. Iederzon gaat in 4 jaar tijd 8.500 huurwoningen van woningcorporatie Ymere voorzien van zonnepanelen. Verduurzamen kan alleen als iedereen samenwerkt; particulieren, bedrijven en de overheid. Om dan ook iedereen van de financiële voordelen te laten profiteren geeft Iederzon huurders en andere geïnteresseerde de mogelijkheid om te participeren in dit duurzame project. Het project wordt ondersteund door de zeer betrouwbare partners BNG Bank, gemeente Amsterdam en Greenchoice.

Iederzon Haarlem is het derde project van Iederzon Nederland en zal voor de realisatie van 13 nieuwe zonnedaken zorgen. Deze liggen in Haarlem, Almere, Hoofddorp en Weesp en zijn samen goed voor het plaatsen van 846 zonnepanelen. De zonnepanelen zullen jaarlijks ruim 140.000 kg CO2-uitstoot besparen. In 2018 hebben we op ons platform al twee andere Iederzon Nederland projecten succesvol gefinancierd. Door een deel van de investering via particulieren beleggingen aan te trekken, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie. Dus ook huishoudens die geen eigen zonnepanelen kunnen plaatsen.

MAATSCHAPPELIJK VOORDEEL

Voor huurders van woningcorporaties is het vaak niet mogelijk om zelf zonnepanelen op hun dak te realiseren. Daardoor is het voor hen niet mogelijk om deel uit te maken van de energietransitie, die financiële voordelen biedt. Dit duurzame project gaat, met de investeringen van particulieren, 846 zonnepanelen mogelijk maken voor mensen die dit zelf moeilijk hadden kunnen realiseren. Iedereen kan de huurders van Ymere nu helpen aan zonne-energie, door al vanaf €25,- te investeren.

PV-INSTALLATIE

Samen zullen de zonnepanelen op de verschillende daken een totaal vermogen van 249,6 kWp hebben. In het eerste volledige productiejaar zal naar verwachting 232.849 kWh opgewekt worden. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van 80 huishoudens.

HOE WERKT HET?

Schermafbeelding 2019-05-22 om 17.05.13.png
Schermafbeelding 2019-05-27 om 13.36.16.png
Schermafbeelding 2019-05-22 om 17.06.54.png
Schermafbeelding 2019-05-22 om 17.07.28.png

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in de zonnedaken. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op de zonnedaken opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.