100% compleet
ZONNEDELEN

€100.700

geïnvesteerd

2.080 zonnepanelen in Helmond van Zonnedak Zonnig Helmond

Project voltooid
113 ZonneDelers

Zonnedak Zonnig Helmond

Ma 17 Feb 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logos_zonnighelmond_def.original.jpg

Project is succesvol gefinancierd!

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Zonnig Helmond de Peel B.V. ontwikkelt, bouwt en exploiteert zonnepanelen op bedrijfsdaken in Helmond en omstreken. Dit project met 2.080 zonnepanelen op het dak van de Graandijk 7 in Helmond is al geplaatst en produceert schone zonnestroom. Samen met drie andere installaties levert dit project onder de naam Zonnig Helmond De Peel groene stroom aan bedrijven in Helmond en de regio. 

Het project is ontstaan uit een bijzondere samenwerking tussen Stichting Bedrijventerreinen Helmond, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Nederland Opgewekt en EigenEnergie.net. Met deze herfinanciering komt vermogen vrij om nieuwe zonnedaken te realiseren.

Nu mag iedereen bijdragen aan de opwek van groene energie bij Zonnig Helmond de Peel. Door particuliere investeringen mogelijk te maken, kan iederéén profiteren van zonne-energie! Dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen deel uitmaken van de energietransitie, die financiële voordelen biedt.

Zonnig-Helmond-van-start-met-plaatsing-5.000-zonnepanelen.jpg

PV-INSTALLATIE

De 2.080 zonnepanelen hebben een vermogen van 655 kWp. Jaarlijks wekt het zonnedak gemiddeld ruim 521.250 kWh op. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 170 huishoudens.

Schermafbeelding 2020-02-06 om 10.28.30.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 8,35 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,0% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!


Let op: De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.