0% compleet
ZONNEDELEN

START BINNENKORT

Doelbedrag €1.500.000

81.879 zonnepanelen in Zeewolde van Zonnepark Harderwold

Zonnepark Harderwold

Start binnenkort

Logos projecten hardwold.png

ZONNEPARK HARDERWOLD

Dit project begint binnenkort. Vrijblijvend voorinschrijven om bij start op de hoogte gesteld te worden? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Speciaal bij dit project:

  • Inwoners van Gemeente Zeewolde hebben de eerste 14 dagen voorrang bij de toewijzing van de ZonneDelen
  • De eerste 20 investeerders met een investeringsbedrag vanaf €5.000 ontvangen een extra ZonneDeel t.w.v. €25 bij de uitgifte
  • Extra rendement voor klanten van Vattenfall

OVER ZONNEPARK HARDERWOLD

De aanleg van Zonnepark Harderwold is in een vergevorderd stadium. Dit zonnepark wordt gerealiseerd op een voormalige 18 holes golfbaan van maar liefst 36 hectare. De aangrenzende 9 holes golfbaan blijft in gebruik. De zonnepanelen zorgen voor een reductie van 14.000 ton aan CO2 uitstoot. Dit is een substantiële bijdrage aan de duurzaamheidsambitie van gemeente Zeewolde en provincie Flevoland!

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de flora en fauna in dit zonnepark. Zo zal het park zoveel mogelijk omringd worden door brede watergangen in plaats van hekken. Hierdoor wordt de trek van dieren niet belemmerd. Verder krijgen bloemen en grassen alle ruimte en tussen de panelen kunnen schapen grazen. Houtsingels zorgen ervoor dat het zonnepark grotendeels aan het zicht onttrokken wordt van het verkeer op de N302.

PV-INSTALLATIE

Zonnepark Harderwold bestaat uit maar liefst 81.879 zonnepanelen van 540 en 545 Wp per stuk. Dit resulteert in een totaal van 44.367 kWp aan geïnstalleerd vermogen. De zonnepanelen zullen jaarlijks 43.603.329 kWh opwekken, dat is genoeg voor het gemiddelde energieverbruik van meer dan 15.000 huishoudens!

HOE WERKT HET?

WAAROM_05 project.png
Iedereen kan meedoen in het zonnepark, inwoners van Zeewolde hebben voorrang bij de uitgifte
Met jouw investering zorg je voor meer zonne-energie in Nederland
Live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDelen
Icons projectpagina - euro - waarom.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Je kunt al meedoen vanaf €25,- tot €100.000
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van de inleg afgelost
logo vattenfall vierkant.png
Energieleverancier Vattenfall is partner van het project en verhoogt het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent of wordt.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnepark. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de in het zonnepark opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door bovenaan het investeringsbedrag te selecteren. Dat kan via de 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van ZonnepanelenDelen, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. Wordt de 100% niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

De projectdocumentatie (Informatiebrochure, Informatie Memorandum, Achterstellingsovereenkomst en AFM document) komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Doe een vrijblijvende voorinschrijving voor dit project en we brengen je op de hoogte zodra de projectdocumentatie beschikbaar is:


harderwold collage .jpg

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

ZonnepanelenDelen doneert per nieuwe investeerders en afgeronde projecten een bedrag aan Bee in Balance, dat ‘huisvesting’ voor bijen voorziet. Bijen zijn met hun bestuiving een essentieel onderdeel van onze voedselvoorziening, maar de insecten hebben het steeds moeilijker in Nederland. Meer dan de helft van onze wilde bijensoorten dreigt binnenkort te verdwijnen. Bee in Balance wil die trend keren door bedrijfsterreinen te transformeren in plekken waar bijen het naar hun zin hebben.

Dat doen ze door de omgeving gifvrij te maken en er de juiste bloemen en planten te zetten. Ze bouwen er ook huisvesting op maat voor bijen, zoals structuren van blokken hout en boomstronken met holletjes erin waar de insecten hun eitjes kunnen leggen.

Met jouw investering via ZonnepanelenDelen draag je dus niet alleen bij aan de energietransitie in Nederland, maar ook aan betere huisvesting voor bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance.