102% compleet
ZONNEDELEN

€51.400

geïnvesteerd

1.600 zonnepanelen in Hall van Zonnedak Hallseweg

Project voltooid
100 ZonneDelers

Zonnedak Hallseweg

Vr 24 Sep 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos projectenHallseweg.jpg

100% - ZONNEDAK HALLSEWEG

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

OVER ZONNEDAK HALLSEWEG

DG press is de specialist in het bouwen en onderhouden van professionele drukmachines (zogenaamde web-offset). DG press is in augustus 2009 opgericht en komt voort uit het faillissement van Drent Goebel, fabrikant van web offset drukpersen. DG press begon met 10 voormalige werknemers van Drent Goebel en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met bijna 50 medewerkers. In 2013 verhuisden DG press naar het voormalige pand van Drent Goebel, het pand waar nu zonnepanelen op gelegd zullen worden. Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. Directeur en enig aandeelhouder Remko Koolbergen is zich bewust is van de maatschappelijke taak en verantwoordelijkheid die DG press heeft en stimuleert innovaties en oplossingen, niet alleen in de ontwikkeling van de drukmachines maar ook daarbuiten.

PV-INSTALLATIE

Zonnedak Hallseweg biedt ruimte voor 1.600 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 600 kWp. Het zonnedak zal naar verwachting jaarlijks 592.800 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het elektriciteitsverbruik van ongeveer 200 huishoudens!

overzicht_hallseweg.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 8,8 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Gemiddeld rendement van 3,5%. Dit kan oplopen tot 7,1% voor Greenchoice klanten
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler een ZonCadeau t.w.v. €50 als je naar het Zonvoordeel contract overstapt. Greenchoice verhoogt daarnaast het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (Informatiebrochure, Informatie Memorandum, Achterstellingsovereenkomst en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Medewerkers DG Press

medewerkers_DGpress.jpg