100% compleet
ZONNEDELEN

€240.350

geïnvesteerd

1.123 zonnepanelen in Zwartemeer van Zonnedak Germs

Project voltooid
374 ZonneDelers

Zonnedak Germs

Do 19 Dec 2019

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logos germs.png

Succesvol!

Gefeliciteerd. Het project Zonnedak Germs staat op 100%, binnenkort profiteren de zonnedelers van de opgewekte zonnestroom! Wil je dat ook?

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Maatschap Germs heeft meerdere daken die uiterst geschikt zijn voor zonnepanelen. Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om mee te profiteren van de duurzame energie die hier zal worden opgewekt. Door particulieren investeringen mogelijk te maken kan iedereen meedoen en zo zorgen voor meer zonne-energie in Nederland.

Volgroen is partner van het project en wil ondernemers in staat stellen hun bedrijf te verduurzamen. Ze zien dat bedrijven in de kern niet zijn opgericht om groene energie op te wekken. Daarom vinden organisaties het moeilijk om middelen in te zetten voor verduurzaming. Volgroen helpt hen daarmee.

Door zo veel mogelijk daken van zonnepanelen te voorzien, versnellen we samen de energietransitie. De zonnepanelen liggen al bij akkerbouwer Germs, met een succesvolle financiering kunnen nieuwe zonnedaken worden gerealiseerd!

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem heeft een vermogen van ongeveer 376 kWp en wekt jaarlijks ruim 305.000 kWh op. Zo gaan circa 100 huishoudens over op groene stroom.

Zonnedak Germs - overview.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 8,2 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 6,3% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
Greenchoice vierkant.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

germs.jpg