100% compleet
ZONNEDELEN

€18.025

geïnvesteerd

872 zonnepanelen in Rosmalen van Zonnedak Stadsboerderij Eyghentijds

Project voltooid
58 ZonneDelers

Zonnedak Stadsboerderij Eyghentijds

Vr 18 Jun 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos projecten.png

100% - Zonnedak Stadsboerderij Eyghentijds gaat gerealiseerd worden

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

STADSBOERDERIJ EYGHENTIJDS

Familie van Wagenberg is eigenaar en initiatiefnemer van Stadsboerderij Eyghentijds. Op deze boerderij kun je de varkens buiten zien lopen in het bos en op de wei. Er is bewust gekozen om een beperkt aantal varkens te houden. Bij Stadsboerderij Eyghentijds geloven ze niet in massa, maar proberen ze welzijn en gezondheid voorop te stellen. Zo hebben ze een kas met biologische producten voor hun eyghen horeca, hun vrijwilligers en wat teveel is gaat naar de voedseltuin. Stadsboerderij heeft haar deur geopend voor natuureducatie voor basisscholen, dagbesteding en opvang, allerlei soorten lessen en therapie. Ook werken zij samen met projecten voor waterzuivering en natuurontwikkeling.

Om een volgende stap te zetten op het gebied van duurzaamheid zullen de zonnepanelen geplaatst worden op de daken van de Stadsboerderij.

PV-INSTALLATIE

In totaal zullen er 872 zonnepanelen gefinancierd worden, op twee locaties. De Zonnerente wordt gemeten en gekoppeld aan locatie Rosmalen en om die reden worden hier de specificaties van dat PV-systeem gepresenteerd. Voor de financiële analyse en risico inschatting is wel gebruikt gemaakt van de inkomsten en operationele kosten van beide systemen.

Op de daken in Rosmalen zullen 518 zonnepanelen geplaatst worden. In het eerste volledige productiejaar zal het PV-systeem naar verwachting 174.269 kWh zonnestroom produceren. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van 58 huishoudens!

overzichteyghentijds.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,2 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Verwacht rendement van 3,5%, wat kan oplopen tot 5,1% voor ENGIE klanten
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar Engie? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Komt je totale investering boven de 1.000,- euro, dan wordt na het investeren om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


overzicht eyghentijds.jpg