100% compleet
ZONNEDELEN

€50.000

geïnvesteerd

1.687 zonnepanelen in Sint-Oedenrode van Zonnedak DuoSolis

Project voltooid
120 ZonneDelers

Zonnedak DuoSolis

Wo 10 Feb 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

ZONNEDAK DUOSOLIS - 100%

Dank aan alle ZonneDelers in het project, binnenkort wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

logo's duosolis.png

Zonnedak DuoSolis combineert twee locaties in één project.

Meubelwinkel Megafurn in Helmond

Megafurn is een meubelwinkel gelegen aan de woonboulevard in Helmond. Door 25 jaar ervaring wordt Megafurn gezien als meubelspecialist. Zij verzorgen zowel de detailhandel als groothandel van meubels uit o.a. India, Indonesië en China. De producten worden geleverd in meer dan 100 winkels in Nederland en via de eigen winkel in Helmond verkocht. Op het dak van de winkel in Helmond zullen de zonnepanelen geplaatst worden.

DuoSolis locatie 2 megafurn.jpg

Varkenshouderij Berkmortel in Sint-Oedenrode (Berkmortel-II)

Berkmortel is een varkenshouderij met jarenlange ervaring in het houden van varkens. Berkmortel heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. CO2 reductie wordt onder andere gerealiseerd door korte transportlijnen, biologische luchtwassers en het gebruik van warmtepompen en zonnepanelen. Eerder werd een locatie aan de Airborneweg te Sint-Oedenrode door Solisplan al voorzien van zonnepanelen.

header_duosolis.jpg

De Zonnerente wordt gemeten en gekoppeld aan de locatie in Sint-Oedenrode (Berkmortel-II). Om die reden worden hieronder de specificaties van dat PV-systeem gepresenteerd. Voor de financiële analyse en risico inschatting is wel gebruikt gemaakt van de inkomsten en operationele kosten van beide systemen.

PV-INSTALLATIE

Berkmortel-II biedt ruimte voor 663 zonnepanelen. In het eerste volledige productiejaar zal het PV-systeem naar verwachting 211.006 kWh zonnestroom produceren. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van 70 huishoudens!

overzicht.Berkmortel.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,9 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,9% voor klanten van Greenchoice
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler een ZonCadeau t.w.v. €50 als je naar het Zonvoordeel contract overstapt. Greenchoice verhoogt daarnaast het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, achterstellingsovereenkomst en AFM document) staat de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.