100% compleet
ZONNEDELEN

€155.025

geïnvesteerd

2.736 zonnepanelen in Amstelveen van Zonnedak Dillewijn Zwapak

Project voltooid
210 ZonneDelers

Zonnedak Dillewijn Zwapak

Do 01 Nov 2018

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Update 14 november: Meer zonne-energie in Amstelveen binnenkort nu Zonnedak Dillewijn Zwapak op 100% staat, binnenkort krijg jij jouw eigen zonnestroom van dit dak! Alle stappen om dit project te realiseren worden nu gezet. Meedoen in een volgend zonne-energieproject? Klik op:

Logos dillewijn.png

Op het dak van het nieuwe pand van Dillewijn Zwapak in de gemeente Amstelveen kunnen 2.736 zonnepanelen neergelegd worden. Daar kunnen we samen voor zorgen. De zonnepanelen zijn opgesplitst in ZonneDelen van 25 euro. Zodat iedereen mee kan doen. Doe ook mee met Zonnedak Dillewijn Zwapak en profiteer jarenlang van de zonne-energie van dit dak!

De ruim 150 medewerkers van Dillewijn Zwapak ontwikkelen, produceren en distribueren dagelijks de beste verpakkingsoplossingen voor de volledige bloemen- en plantenbranche. Het begon ruim 80 jaar geleden in het bloemencentrum van Nederland, Aalsmeer. Inmiddels is Dillewijn Zwapak een internationale onderneming met vestigingen in diverse landen. Het bedrijf, dat duurzaamheid serieus neemt, bouwt nu in de gemeente Amstelveen een nieuw hoofdkantoor met een hypermodern magazijn met daarop een werkelijk perfect dak voor zonnepanelen.

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Bij Zonnedak Dillewijn Zwapak komen 2736 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 875.000 kWh. Dat staat gelijk aan het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van bijna 300 huishoudens.

overview dillewijn.png

HOE WERKT HET?

Zonnedak Dillewijn Zwapak elementen

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Zonnedak Dillewijn Zwapak richt zich op alle betrokkenen bij de onderneming. Medewerkers, partners, inwoners van de gemeente Amstelveen en eigenlijk iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt, kan meedoen in Zonnedak Dillewijn Zwapak. Dat kan door één of meer ZonneDelen te kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de opgewekte duurzame energie van Zonnedak Dillewijn Zwapak. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak is het uiteindelijke rendement afhankelijk van de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Het rendement is naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,1% per jaar.

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren.

Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: Alle projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Dit project heeft een financiële bijdrage ontvangen van het Duurzaamheidsfonds Amstelveen.