0% compleet

Zonne-energie van 897 zonnepanelen in Aldeboarn van De Natuerlike Boarne van Dijkstra

€ 0,00 van € 55.000,00
0 ZonneDelers
4 weken te gaan!
897 zonnepanelen in Aldeboarn van De Natuerlike Boarne van Dijkstra

De Natuerlike Boarne van Dijkstra

Do 21 Mrt 2019

DE NATUERLIKE BOARNE START 21 maart 16:00

De start van het project is opgeschoven. Er kan alleen gestart worden als alle projectdetails uitgewerkt zijn, we wachten nu op het laatste item dat door de installateur aangeleverd dient te worden.

Eenvoudig en binnen 1 minuut vrijblijvend voorinschrijven voor het zonne-energieproject Sinne enerzjy "De Natuerlike Boarne" kan nu direct op:

Logo's grey dijkstra.png

Familie melkveebedrijf Mts. B. en H. Dijkstra wil verduurzamen door zonnepanelen op de daken van de boerderij te plaatsen. Door een deel van de investering via crowdfunding aan te trekken, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen bijdragen aan een groenere toekomst.

Dat past volledig in de manier van werken op onze melkveehouderij op 55 ha. kruidenrijk grasland in het veenweidegebied Aldeboarn-de Deelen. Wij gebruiken geen kunstmest, geen pesticiden en onkruidverdelgers. Onze 70 koeien met bijbehorend jongvee krijgen geen preventieve antibiotica. Wij doen ons uiterste best om CO2 te reduceren en om de natuurlijke kringloop haar werk te laten doen. Wij trachten een zo gezond mogelijke weide te creëren, zodat de koeien in optimale conditie zijn. Onze footprint houden wij met onze manier van boeren zo klein mogelijk. Hierbij werken we ook samen met het weidevogelbeheer om de weidevogelstand weer te laten toenemen. Tevens houden wij op biologisch dynamische wijze bijenvolken voor een betere bijenstand en om de bloemen in onze weides te bevruchten.

Bij Sinne enerzjy "De Natuerlike Boarne" kunnen 897 zonnepanelen geplaatst worden. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 286 kWp hebben. Jaarlijks zal het zonnedak gemiddeld 227.659 kWh opwekken, dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 76 huishoudens.

PV-INSTALLATIE

Schermafbeelding 2019-03-07 om 11.44.02.png

HOE WERKT HET?

Dijkstra pp2
dijkstra pp3
dijkstra pp4
dijkstra pp6

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Sinne enerzjy "De Natuerlike Boarne". Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op het zonnedak opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 4,9% per jaar.

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geïnvesteerde kapitaal terug hebt.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag van 500,- euro of meer investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan wordt, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: Alle projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) komen bovenaan de projectpagina te staan onder het kopje 'documentatie'.

Zonnedak Dijkstra project.png