100% compleet
ZONNEDELEN

€70.000

geïnvesteerd

2.326 zonnepanelen in Middenbeemster van Zonnedak de Kloek

Project voltooid
122 ZonneDelers

Zonnedak de Kloek

Ma 21 Sep 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos projecten kloek .png

100% - Zonnedak de kloek komt er!

Dank aan alle ZonneDelers in het project. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Sportcentrum de Kloek is al jaren een begrip in de Beemster. In 1984 werden Wim en Netty van Gelderen eigenaar van sporthal de Kloek. Hun oudste zoon Eddo startte in datzelfde jaar Tennisschool de Kloek. In de jaren is de sporthal enorm uitgebreid met onder andere een feestzaal, squashbanen, indoorskibanen en een nieuw fitnesscentrum. Sinds 1992 is zoon Vincent de algemeen manager.

Met het plaatsen van de zonnepanelen zet Sportcentrum de Kloek een grote stap richting verduurzaming. Door particulieren investeringen mogelijk te maken, krijgt iedereen de kans om te profiteren van zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen bijdragen aan een groenere toekomst!

Het project bestaat uit twee locaties: Insulindeweg 11, 1462 MJ, Middenbeemster (“de Kloek”) en de Breeuwhamer 21, 1648 HG Goorn (“Goorn”). De Zonnerente wordt gemeten en gekoppeld aan locatie de Kloek en om die reden wordt in de documentatie de specificaties van dat PV-systeem gepresenteerd. Voor de financiële analyse en risico inschatting is wel gebruikt gemaakt van de inkomsten en operationele kosten van beide systemen.

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem bestaat uit 2.326 zonnepanelen en zal een vermogen van ongeveer 759 kWp hebben. Het systeem kan daarmee jaarlijks meer dan 660.624 kWh opwekken. Zo gaan meer dan 220 huishoudens over op groene stroom.

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,4 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,4% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.
Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Kloek en goorn.png
Eddo en Vincent van Gelderen.