0% compleet

37500 zonnepanelen in Coevorden van Zonneakker de Watering

€ 0,00 van € 150.000,00
0 ZonneDelers
Start over 1 week, 5 dagen
37500 zonnepanelen in Coevorden van Zonneakker de Watering

Zonneakker de Watering

Zo 01 Sep 2019

logo's solarfields Engie.png

Het project begint binnenkort. Vrijblijvend voorinschrijven om bij start op de hoogte gesteld te worden? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Speciaal bij dit project:

  • Extra 'burenvoordeel' over de eerste € 500,- aan investeringen
  • We verloten 10 ZonneDelen onder de voorinschrijvers

Solarfields gaat samen met de gemeente Coevorden een zonnepark op locatie De Watering realiseren, om hiermee een duurzame invulling te geven en meer groene stroom op te wekken. Er is bewust gekozen om inwoners en bedrijven van de gemeente bij het project te betrekken door hen te laten investeren. Door een deel van de investering via burgerparticipatie aan te trekken, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen bijdragen aan een groenere toekomst!

PV-INSTALLATIE

Bij Zonnepark Coevorden kunnen 37.500 zonnepanelen geplaatst worden. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 10 MWp hebben. Jaarlijks zal het zonnepark gemiddeld 10.000.000 kWh opwekken, dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 3.000 huishoudens.

HOE WERKT HET?

Schermafbeelding 2019-06-05 om 10.52.47.png
Schermafbeelding 2019-06-05 om 10.53.01.png
Schermafbeelding 2019-06-05 om 10.53.22.png

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnepark. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie komt bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie' te staan.

Coevorden_final_04.jpg