100% compleet
ZONNEDELEN

€130.075

geïnvesteerd

5.184 zonnepanelen in Stramproy van Zonnepark 't Boonder

Project voltooid
220 ZonneDelers

Zonnepark 't Boonder

Wo 30 Mrt 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

ZONNEPARK 'T BOONDER - 100%

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

ZonnepanelenDelen doneert voor elk succesvol gefinancierd project, en per nieuwe ZonneDeler op ons platform, een bedrag aan Bee in Balance. Dankzij de investeringen van 221 ZonneDelers in Zonnepark 't Boonder zal Bee in Balance huisvesting creëren voor 4.300 bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance. 

ZONNEPARK 'T BOONDER

Zonnepark 't Boonder is een initiatief van Paul en Cindy Palmen uit het Limburgse Stramproy. Het initiatief is ontstaan bij de verkoopplannen van het voormalig tuinbouwbedrijf aan de Molenweg te Stramproy. Tijdens enkele gesprekken met de gemeente Weert werd het idee van een zonnepark geboren. De gemeente heeft duurzaamheid hoog in haar vaandel staan en wil voornamelijk inzetten op kleinschalige zonneparken. Daar waar de zon op 't Boonder vroeger vooral werd benut voor de teelt van zomerkoninkjes onder glas, zal diezelfde zon anno 2022 door vergelijkbare glasplaten haar waarde omzetten in duurzame energie.

_MG_4471 copy.JPG

PV-INSTALLATIE

Zonnepark 't Boonder biedt ruimte voor 5.184 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 2,8 MWp. Het zonnepark zal naar verwachting jaarlijks 2.551.701 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het elektriciteitsverbruik van meer dan 900 huishoudens!

overzicht zonnepark boonder.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnepark!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 5,1 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
Gemiddeld rendement van 3,5%
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Jaarlijks ontvang je ZonneRente
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnepark. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (Informatiebrochure, Informatie Memorandum, Achterstellingsovereenkomst en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.