100% compleet
ZONNEDELEN

€150.325

geïnvesteerd

2.163 zonnepanelen in Bleiswijk van Zonnedak Stalling31 Bleiswijk

Project voltooid
263 ZonneDelers

Zonnedak Stalling31 Bleiswijk

Ma 10 Okt 2022

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos bleiswijk.jpg

SUCCESVOL GEFINANCIERD

Bedankt aan alle ZonneDelers voor hun deelname. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele button en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

ZonnepanelenDelen doneert voor elk succesvol gefinancierd project, en per nieuwe investeerder op ons platform, een bedrag aan Bee in Balance. Dankzij de deelname van 279 investeerders in Zonnedak Stalling31 Bleiswijk zal Bee in Balance huisvesting creëren voor 5.000 bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance. 

OVER ZONNEDAK STALLING31 BLEISWIJK

Bij stalling31 Bleiswijk bieden ze overdekte stalling voor caravans, campers, vouwwagens, aanhangers, trailers, auto's en boten. Stalling31 Bleiswijk karakteriseert zich door een loods met verharde ondergrond, een ruim buitenterrein, ruime openingstijden, professionele en klantgerichte beheerders en uitgebreide extra services. Zo bieden zij self-servicetijden, waardoor klanten ook buiten beheerde openingstijden hun object kunt brengen. Op de daken van de stalling zullen 2.163 zonnepanelen geplaatst worden.

PV-INSTALLATIE

Zonnedak stalling31 Bleiswijk biedt ruimte voor 2.163 zonnepanelen en heeft een totaal vermogen van 962,54 kWp. Het zonnedak zal naar verwachting jaarlijks 838.368 kWh zonnestroom produceren. Dat is genoeg voor het elektriciteitsverbruik van meer dan 335 huishoudens!

overview bleiswijk projectpage brochure.png

HOE WERKT HET?

WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengsten van deze duurzame energie
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Samen verzonnen we Nederland!
Icons projectpagina - euro - waarom.png
Je kunt meedoen vanaf €25, tot maximaal €15.000
Gemiddeld rendement van 4,0%, rendement voor klanten van ENGIE 4,2%.
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door bovenaan het investeringsbedrag te selecteren. Dat kan via de 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast.

Vervolgens wordt om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Na het investeren wordt via e-mail om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening met walletstructuur van betalingspartner MangoPay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden.

De projectdocumentatie (Informatiebrochure, Informatie Memorandum, achterstellingsakte en AFM document) staan bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


INVESTEER IN ZONNE-ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER

ZonnepanelenDelen doneert per nieuwe investeerders en afgeronde projecten een bedrag aan Bee in Balance, dat ‘huisvesting’ voor bijen voorziet. Bijen zijn met hun bestuiving een essentieel onderdeel van onze voedselvoorziening, maar de insecten hebben het steeds moeilijker in Nederland. Meer dan de helft van onze wilde bijensoorten dreigt binnenkort te verdwijnen. Bee in Balance wil die trend keren door bedrijfsterreinen te transformeren in plekken waar bijen het naar hun zin hebben.

Dat doen ze door de omgeving gifvrij te maken en er de juiste bloemen en planten te zetten. Ze bouwen er ook huisvesting op maat voor bijen, zoals structuren van blokken hout en boomstronken met holletjes erin waar de insecten hun eitjes kunnen leggen.

Met jouw investering via ZonnepanelenDelen draag je dus niet alleen bij aan de energietransitie in Nederland, maar ook aan betere huisvesting voor bijen in Nederland. Lees hier meer over de samenwerking met Bee in Balance.