100% compleet
ZONNEDELEN

€170.050

geïnvesteerd

8.940 zonnepanelen in Hoogerheide van Zonnedak Aviolanda

Project voltooid
220 ZonneDelers

Zonnedak Aviolanda

Wo 11 Mrt 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

logos Aviolanda.jpg

Project succesvol!

Dank aan alle ZonneDelers in het project, vanaf deze zomer wek je zelf zonnestroom op van dit dak.

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Business Park Aviolanda is centraal gelegen tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen, naast de vliegbasis Woensdrecht. Rondom de militaire vliegbasis waar ruim 75 jaar luchtvaartindustrie en opleidingen zijn gevestigd, werken overheden, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen gezamenlijk aan unieke en duurzame ontwikkelingen. De hier ontdekte technieken hebben een veel grotere impact, dan alleen in de luchtvaart. Voor de wijde regio komt hier bovendien veel hoogwaardige werkgelegenheid tot stand.

Het plaatsen van zonnepanelen past helemaal bij dit innovatieve bedrijf. Nu mag iedereen bijdragen aan de opwek van groene energie bij Business Park Aviolanda. Door particuliere investeringen mogelijk te maken, kan iederéén profiteren van zonne-energie! Dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen deel uitmaken van de energietransitie, die financiële voordelen biedt.

PV-INSTALLATIE

Op de verschillende daken van Aviolanda kunnen maar liefst 8.940 zonnepanelen geplaatst worden. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 2.950 kWp hebben en jaarlijks zonnestroom opwekken voor circa 900 huishoudens.

Aviolanda Overview v2.png

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 8,3 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,6% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
Greenchoice vierkant.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.
Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!


Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Aviolanda business park .jpg