0% compleet

0 zonnepanelen in Zwolle van Zwolle

€ 0,00 van € 2.000.000,00
0 ZonneDelers
Start over 4 dagen, 18 uur
0 zonnepanelen in Zwolle van Zwolle

Zwolle

Za 01 Feb 2020

Het project begint binnenkort. Vrijblijvend voorinschrijven om bij start op de hoogte gesteld te worden? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

zwolle projectpagina logo's.png

Groenleven wil in samenwerking met gemeente Zwolle en de lokale energiecoöperatie Blauwvinger Energie twee drijvende zonneparken in de Bomhofsplas en de Sekdoornplas aanleggen. Zwollenaren kunnen naar verwachting ook stroom van de beide parken afnemen. Het project voldoet volgens burgemeester en wethouders aan de eisen van de Energiegids. In de gids heeft de gemeente vastgelegd dat plannen voor grootschalige opwekking van schone energie moeten bijdragen aan sociaal economische doelen van Zwolle.

Lees hier een persbericht van De Stentor over dit project.

PV-INSTALLATIE

In de zandwinplassen is veel ruimte voor zonnepanelen, het volledige PV-systeem zal dan ook een vermogen van ongeveer 52MWp hebben. De initiatiefnemer zal vanaf het moment dat de panelen in werking zijn een bedrag van 1 euro per opgewekte MWh afdragen aan een nog te vormen fonds voor de Zwolse energietransitie.

HOE WERKT HET?

zwolle HWH1.png
zwolle HWH2.png

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in de zonneparken, voor een bedrag van maximaal 25.000 euro per persoon.

Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de door jou op de zandwinplassen opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!


Eenvoudig en vrijblijvend voorinschrijven kun je nu alvast doen, in 60 seconden geregeld en dan brengen we jouw als eerste op de hoogte voor meer informatie.