Zonne-energie van Zon Op Wennekerpand in Schiedam bij Zon Op Wennekerpand

  • 100%
  • € 85.075 van € 85.000
  • 137 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zon Op Wennekerpand

Zon Op Wennekerpand in Schiedam

UPDATE 12 FEBRUARI: DE FUNDING PERIODE IS SUCCESVOL AFGEROND!

Het investeringsdoel is bereikt en de funding periode is succesvol afgerond, alle ZonneDelers bedankt!

Voor Schiedammers en cultuurliefhebbers van daarbuiten is het Wennekerpand een vertrouwd adres, voor een film, om te werken en te netwerken, te genieten van kunst of spijkers met koppen te slaan bij een vergadering. Ook worden er radio- en tv-programma's gemaakt en zijn veel Schiedammertjes er kind aan huis, om te street- of breakdansen, of op de klassieke manier aan ballet te doen.

Het cultuurgebouw gaat met groene stroom in zijn energiebehoefte voldoen. Dat betekent een verduurzaming van het energiegebruik en lagere kosten.Deze kunnen worden ingezet voor investeringen in het Schiedamse cultuuraanbod. 

Goed nieuws voor stichting Wennekerpand, maar ook voor jou. Want jij kan in het zonnedak investeren, tegen een aantrekkelijk rendement. Het Schiedams Energie Collectief (SEC) verzorgt de aanleg van de panelen, in samenwerking met het Wennekerpand en de gemeente Schiedam. We noemen het project: Zon op Wennekerpand.

Zon op Wennekerpand is het eerste duurzame energieproject dat SEC in Schiedam ontwikkelt. Dit project en de inleg van de deelnemers worden ondergebracht in een coöperatie onder de naam Energiek Schiedam.

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice kan je direct doen op: http://greenchoice.nl/zonnedelen 

WAAROM MEEDOEN?

SEC geeft iedereen de mogelijkheid om mee te doen aan Zon op Wennekerpand - maar voor Schiedammers is het project het meest interessant: zij kunnen hun eigen stad verduurzamen en steunen de cultuur in Schiedam.

Meer weten over de gebruikers van het Wennekerpand? Kijk op www.wennekerpand.nl

Er komen 219 panelen op het Wennekerdak. De stroom die deze zonnepanelen produceren wordt verbruikt door het Wennekerpand of geleverd aan het net; in beide gevallen krijg je als ZonneDeel-eigenaar een vergoeding. 

DOE JE MEE?

Op 31 januari start de inschrijving voor Zon op Wennekerpand. Schrijf je in via deze site - het aanbod is beperkt - en steun een duurzaam Schiedam. Deze crowdfundingactie loopt tot 1 april. Voor meer informatie over Zon op Wennekerpand en het Schiedams Energie Collectief kun je terecht op www.energiekschiedam.nl.

MEER INFORMATIE

Alle informatie over het project staat beschreven in het Informatiememorandum dat je hieronder kunt downloaden. Liever een beknopte versie? Bekijk dan de brochure, deze is ook hieronder te vinden. 

Download Informatie Brochure / Zonnedak Wennekerpand

Download Informatie Memorandum / Zonnedak Wennekerpand

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.