Zonne-energie van 1059 ZONNEPANELEN IN HET ZONNIGE VOLENDAM bij Zonnedak Volendam

  • 100%
  • € 170.850 van € 170.000
  • 142 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnedak Volendam

1059 ZONNEPANELEN IN HET ZONNIGE VOLENDAM

Update 28 december 2015: Het doelbedrag is bereikt! Bedankt ZonneDelers!  

                                                  ZONNESTROOM IN VOLENDAM

Hoe mooi zou het zijn om voor onze toekomstige generatie zonnepanelen op dit lege dak neer te leggen? Duurzame zonnestroom voor onze gemeenschap én voor een beter klimaat.

Zonnedak Volendam geeft iedereen de mogelijkheid om eenvoudig zonne-energie op te wekken voor de gemeente Edam-Volendam! Dat kan door, samen met ons, te investeren in één of meer zonnepanelen op het dak van het Kras voetbalstadion. In totaal passen er ruim 1000 zonnepanelen op het dak. 

HOE WERKT HET?

Klanten die overstappen naar Qurrent kunnen dat na hun deelname doen via deze website: https://www.qurrent.nl/zonnedakvolendam

Let op: alleen als je deze pagina gebruikt voor je overstap kan Qurrent namens jou de €100,- inleg in het project terugbetalen.

WAAROM MEEDOEN?

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak van het Kras stadion. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op het Kras stadion opgewekte duurzame-energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,1%, maar dit kan oplopen tot 5,4% per jaar. 

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een contract opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust al investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

OVER HET ZONNEDAK VOLENDAM

Zonnedak Volendam is een losstaande organisatie (project BV) die de zonnepanelen uitbaat. Dat zorgt er voor dat de zonnepanelen installatie altijd in bezit zal blijven van de ZonneDelers. Het Zonnedak Volendam bestaat uit 1.059 zonnepanelen. Het zonnedak zal in het eerste jaar naar verwachting 255.020 kilo Watt uur opwekken, genoeg voor meer dan 70 huishoudens!

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.