Zonne-energie van 1851 zonnepanelen in Reusel bij Zonnedak van Limpt

  • 100%
  • € 55.000 van € 55.000
  • 123 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnedak van Limpt

1851 zonnepanelen in Reusel

Update 12 september : Gefeliciteerd dat zo snel de 100% is behaald! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen! We zullen de volgende stappen zetten om dit zonnedak te realiseren. 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Van Limpt Agri uit Reusel stelt het dak beschikbaar zodat jij binnenkort jouw eigen zonne-energie kunt opwekken. Op de schuren kunnen 1851 zonnepanelen worden geïnstalleerd. Jij kan daar nu ook van profiteren. Solaris Industria presenteert in samenwerking met Beter Duurzaam, energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds dit zonnedak in Reusel. 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op het dak van van Limpt in Reusel komen 1851 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 505.878 kWh. Goed voor ruim 144 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

Qurrent.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak van Limpt. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak van Limpt opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak is het uiteindelijke rendement afhankelijk van de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Het rendement is naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 4,6% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren.

Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets. (zie uitleg investeerderstoets)

Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: Alle projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'. 

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.