Zonne-energie van 2.344 zonnepanelen in Genemuiden bij Visscher-Caravelle

  • 101%
  • € 83.175 van € 82.000
  • 110 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Visscher-Caravelle

2.344 zonnepanelen in Genemuiden

Update 13 juli: De ZonneDelen zijn uitverkocht! Binnenkort kun je zien wat jouw ZonneDelen opwekken in Genemuiden

Deze kans gemist? Meld je nu alvast aan voor het volgende project:  

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Zonnedak Visscher-Caravelle stelt het dak beschikbaar zodat jij binnenkort jouw zonne-energie kunt opwekken. Op de bedrijfsdaken liggen 2.344 zonnepanelen. Jij kan daar nu ook van profiteren. Solaris Industria presenteert in samenwerking met energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds dit zonnedak in Genemuiden. 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op de daken van Visscher-Caravelle  liggen 2.344 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 564.013 kWh. Goed voor circa 180 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

Qurrent.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Visscher-Caravelle. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Visscher-Caravelle opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 4,7% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.