Zonne-energie van 1.312 Zonnepanelen in Sint-Oedenrode bij Zonnedak van Erp

  • 102%
  • € 40.875 van € 40.000
  • 48 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnedak van Erp

1.312 Zonnepanelen in Sint-Oedenrode

Update 6 juli: Dat ging snel! Binnenkort kun je zien wat jouw ZonneDelen opwekken in Sint-Oedenrode. 

Deze kans gemist? Meld je nu alvast aan voor het volgende project:  

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Zonnedak van Erp stelt het dak beschikbaar zodat jij binnenkort jouw zonne-energie kunt opwekken. Op het agrarische complex liggen 1.312 zonnepanelen. Jij kan daar nu ook van profiteren. Solaris Industria presenteert in samenwerking met energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds dit zonnedak in Sint-Oedenrode. 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op het dak van Van Erp liggen 1.312 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 305.958 kWh. Goed voor circa 100 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

Qurrent.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak van Erp. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak van Erp opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 4,8% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.