Zonne-energie van 276 ZONNEPANELEN OP HET DAK VAN UIT JE EIGEN STAD! bij Uit Je Eigen Stad

  • 100%
  • € 92.500 van € 92.500
  • 121 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Uit Je Eigen Stad

276 ZONNEPANELEN OP HET DAK VAN UIT JE EIGEN STAD!

UPDATE 17 DECEMBER: DE FUNDING, INSTALLATIE EN MONITORING IS SUCCESVOL!

Het zonne-energiesysteem op het dak van Uit Je Eigen Stad wekt zonnestroom op, bekijk MijnStroom.Zonnepanelendelen.nl voor de opwek van jouw ZonneDelen. Alle deelnemers bedankt!

Investeer in volgend zonne-energie project! 

HOE WERKT HET?

WAAROM MEEDOEN?

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak van UIT JE EIGEN STAD. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteert u direct van de door u op het zonnedak opgewekte duurzame-energie. Net zoals bij een zonnepaneel op uw eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 2,7%, maar dit kan oplopen tot 4,5% per jaar.

U kunt meedoen door aan de rechterzijde van deze pagina te klikken op het bedrag dat u wilt investeren. Vervolgens wordt uw gevraagd om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een contract opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet uw pinpas en Identifier niet.

OVER UIT JE EIGEN STAD?

Uit Je Eigen Stad is een social enterprise. Dit houdt in dat we bouwen aan een gezonde onderneming, maar onze maatschappelijke missie altijd voorop stellen: impact first. Wat die missie inhoudt? We willen met al onze activiteiten een positieve bijdrage leveren aan een duurzamer voedselsysteem waarin we als consumenten en producenten (weer) bewust omgaan met ons eten. 

We willen stadsbewoners weer verbinden met het eten dat dagelijks op hun bord belandt. Hoe wordt ons eten geproduceerd? Waar komt het vandaan? Wie bepaalt eigenlijk wat we eten? En kan wat van ver komt niet ook gewoon dichtbij worden geproduceerd? Uit Je Eigen Stad creëert een plek waar Rotterdammers voedsel en de productie ervan kunnen zien, ervaren en proeven. Met een uitgestrekte akker, viskwekerij, kippenhouderij en paddenstoelenteelt brengt Uit Je Eigen Stad de voedselproductie weer terug naar de stad. Waarna de oogst wordt verwerkt in het eigen restaurant en verkocht op de wekelijkse Uit Je Eigen Stadsmarkt. Daarnaast worden er regelmatig workshops, proeverijen, rondleidingen, evenementen en kinderactiviteiten georganiseerd.

MEER INFORMATIE

Download Informatie brochure / Uit Je Eigen Stad

Download Informatie Memorandum / Zonnedak Uit Je Eigen Stad

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.