Zonne-energie van 448 zonnepanelen bij HNK Amsterdam Zuid Oost bij Zonnedak Straman

  • 100%
  • € 179.000 van € 179.000
  • 236 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnedak Straman

448 zonnepanelen bij HNK Amsterdam Zuid Oost

Update 25 juni: Alle ZonneDelen zijn verkocht! 448 extra zonnepanelen in Amsterdam-Zuidoost. Dak voor dak 'verzonnen' we Nederland. Gefeliciteerd! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen! We zullen de volgende stappen zetten om dit zonnedak te realiseren. Houd de website in de gaten voor de volgende projecten! 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Bij het kantoor HNK Amsterdam Zuid Oost aan de Burgemeester Stramanweg (102-108) kun jij binnenkort jouw zonne-energie opwekken. Op het bedrijfskantoor is plaats voor 448 zonnepanelen. Dit project is onderdeel van een reeks projecten in Amsterdam waarbij Coöperatief Dutch Renewergy daken in Amsterdam verandert in zonnedaken. De eerste zes zonnedaken zijn reeds gerealiseerd. Hierbij heeft het wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Het dak aan de Burgemeester Stramanweg heeft ruimte voor de installatie van 448 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar naar verwachting 114.919 kWh. Goed voor ruim 38 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

Qurrent.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Straman. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op Zonnedak Straman opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,2% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geïnvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Lees projectdocumentatie

Samen hebben jullie er voor gezorgd dat ook Zonnedak Straman met 448 zonnepanelen gerealiseerd kan gaan worden! Zoals een ZonneDeler de investering motiveert: “Mijn eigen dak ligt vol, nu maar op andere daken verder.” Prachtig! 

Wij gaan nu dit zonnedak van 448 zonnepanelen realiseren op de verschillende gebouwen aan de burgemeester Stramanweg in Amsterdam.

Uiterlijk op 21 juli 2018 vindt de formele toewijzing en uitgifte van de ZonneDelen plaats. Vervolgens wordt - als je niet al bent geregistreerd - de uitnodiging voor het MijnStroom portal verstuurd. MijnStroom is het persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen waar je jouw ZonneDelen kunt terugzien, jouw gegevens eventueel kunt aanpassen en altijd live inzicht hebt in de zonnestroomproductie van jouw zonne-energieprojecten. ZonnepanelenDelen heeft ook een app voor iPhone en iPad. Hier kun je inloggen met dezelfde MijnStroom inloggegevens. Zo kun je overal en altijd jouw ZonneDelen live bijhouden.

Wij verwachten de eerste opgewekte zonnestroom van Zonnedak Straman op 1 september 2018. 

Dank jullie wel voor het getoonde vertrouwen. Wij gaan hard aan de slag om te zorgen voor nog meer zonne-energie in Nederland! 

Met vriendelijke groet,

Dutch Renewergy

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.