Zonne-energie van 240 zonnepanelen in Amsterdam bij Solaris Eclips

  • 100%
  • € 81.050 van € 81.000
  • 113 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Solaris Eclips

240 zonnepanelen in Amsterdam

Update 29 juli: 100%! Extra zonnepanelen in Amsterdam. We kunnen Nederland samen verder 'verzonnen'. Gefeliciteerd! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen! We zullen de volgende stappen zetten om dit zonnedak te realiseren. 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Bij het Solaris Eclips in Amsterdam kun jij binnenkort jouw zonne-energie opwekken. Op het bedrijfskantoor dichtbij Sloterdijk station is plaats voor 240 zonnepanelen. Dit project is het startschot voor meerdere projecten in Amsterdam waarbij Coöperatief Dutch Renewergy veel daken in Amsterdam gaat veranderen in zonnedaken. Hierbij heeft het wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Het dak van Solaris Eclips geeft ruimte voor de installatie van 240 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 55.663 kWh. Goed voor bijna 20 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar NLE kan je direct doen op:

nle.nl/zonnedelen 

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Solaris Eclips. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Solaris Eclips opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,0% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.