Zonne-energie van 1.843 zonnepanelen in Eindhoven bij Solar C

  • 100%
  • € 430.200 van € 430.000
  • 495 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Solar C

1.843 zonnepanelen in Eindhoven

Update 6 september: Super! Eindhoven wordt verder verduurzaamd. De 1833 zonnepanelen worden de komende weken op het gebouw van Sectie-C in Eindhoven geplaatst. Dank voor het meedoen! 

Deze kans gemist? Meld je nu alvast aan voor het volgende project:  

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Sectie-C is een grenzeloos domein waar onafhankelijke denkers en authentieke doeners samensmelten in een unieke, organische cultuur. Sectie-C wordt bewoond door mensen met talent en bekwaamheid. Organische samenwerkingen tussen 180 creatieve ondernemers, artiesten, ontwerpers, muzikanten, communicators en ambachtslieden maken van Sectie-C een bijna zelfvoorzienende enclave. Met een groot zonnedak wordt daar de volgende stap in gezet om te zorgen voor meer duurzame stroom. Hierbij is wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er ook daadwerkelijk komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op het dak van Sectie-C kunnen 1.833 zonnepanelen geinstalleerd worden. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 457.172 kWh. Goed voor circa 150 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnedak Solar C. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Solar C opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,7% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.