Zonne-energie van 200 zonnepanelen in Amsterdam bij Zonnedak Schinkel

  • 100%
  • € 69.000 van € 69.000
  • 111 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnedak Schinkel

200 zonnepanelen in Amsterdam

Update 8 november: 100%! 200 extra zonnepanelen in Amsterdam. We kunnen Nederland samen verder 'verzonnen'. Gefeliciteerd! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen! We zullen de volgende stappen zetten om dit zonnedak te realiseren. Houd de website in de gaten voor de volgende projecten! 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Bij het kantoor aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam kun jij binnenkort jouw zonne-energie opwekken. Op het bedrijfskantoor in de Amsterdamse Schinkelbuurt is plaats voor 200 zonnepanelen. Dit project is onderdeel van een reeks projecten in Amsterdam waarbij Coöperatief Dutch Renewergy daken in Amsterdam gaat veranderen in zonnedaken. Hierbij heeft het wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Het dak aan de Anthony Fokkerweg heeft ruimte voor de installatie van 200 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 45.900 kWh. Goed voor 15 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar NLE kan je direct doen op:

nle.nl/zonnedelen 

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Schinkel. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Schinkel opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,0% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.