Zonne-energie van STADION EUROBORG FASE 2: SUCCESVOL bij Stadion Euroborg fase 2

  • 101%
  • 200 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Stadion Euroborg fase 2

STADION EUROBORG FASE 2: SUCCESVOL

Over Stichting 1miljoenwatt

Stichting 1miljoenwatt is in 2011 opgericht met als doel om iedereen de mogelijkheid te geven om eenvoudig en betrouwbaar te profiteren van zonne-energie van een ander dak. In 2013 en 2014 heeft Stichting 1miljoenwatt in samenwerking met voetbalclub FC Groningen en energieleverancier Essent het tot dan toe grootste collectieve zonne-energieproject op voetbalstadion Euroborg gerealiseerd. 400 deelnemers hebben geinvesteerd in bijna 1100 zonnepanelen. Heeft u vragen voor stichting 1miljoenwatt? stuur dan een e-mail naar info@1miljoenwatt.nl

Bevorder een duurzame samenleving...

De wereldbevolking stijgt naar 10 miljard en de energievraag zal verdubbelen tot 2050. We kunnen de wereld niet van energie blijven voorzien op de wijze zoals we dat nu doen. Dit moet veranderen, het wordt tijd voor duurzame energie!

In Nederland wordt al lang over duurzame energie gesproken... Maar met alleen praten bereiken we niks. We moeten nu wat doen. Met 1miljoenwatt maken wij, concreet, stappen naar een duurzamere samenleving. Stap voor stap beginnen we de vernieuwing, en daar kunt u nu aan bijdragen! Zelfs als u geen (geschikt) dak hebt of als de investering voor een compleet zonne-energiesysteem te groot is.

Wij geloven dat in Nederland de slag van 'duurzaam denken' naar 'duurzaam doen' nu gemaakt moet worden.  Samen kunnen we dit verschil maken. Doet u ook mee?!

 

Doe ook mee...!

In fase 1 investeerde bijna 200 mensen in 531 zonnepanelen op Stadion Euroborg, en deze liggen er al! Er zijn nu weer 561 zonnepanelen beschikbaar. Stichting 1miljoenwatt biedt u samen met Essent nu nogmaals de mogelijkheid om te participeren in de tweede fase van dit zonne-energieproject. 

Ja ik doe mee! Maar hoe werkt het? 

Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u aangeven met hoeveel zonnepanelen u wilt meedoen.

  1. Per zonnepaneel legt u 550 euro in;
  2. Ieder jaar ontvangt u het rendement van uw zonnepanelen (2,1 - 4,4%);
  3. Aan het einde van de looptijd van 24 jaar ontvangt u uw inleg weer terug.

 

En krijg inzicht!

Om de prestaties van het zonne-energiesysteem goed te kunnen volgen krijgt u van ons online inzicht. Wanneer u ook overgaat tot het aanschaffen van een Flukso energie meter dan kunt u zelfs uw eigen elektriciteitsverbruik thuis inzien en dit vergelijken met de opwek van uw zonnepanelen op stadion Euroborg.

Wilt u meer informatie?

Download hier het Informatie Memorandum.

Download hier de Informatie Brochure.

Onze samenwerkingspartners:

Geweldig, alle zonnepanelen zijn verkocht!! Iedereen die heeft deelgenomen, willen we feliciteren en bedanken. We hebben namelijk laten zien dat we samen Nederland écht duurzamer kunnen maken! Niet denken, maar DOEN. Meedoen in een volgend project? Stuur dan een mail naar info@1miljoenwatt.nl. Wij laten u dan als eerste weten als er weer zonnepanelen beschikbaar zijn!

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.