Zonne-energie van 320 zonnepanelen in Vught bij Solisplan Prins Hendrik

  • 102%
  • € 83.925 van € 82.000
  • 74 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Solisplan Prins Hendrik

320 zonnepanelen in Vught

Update 6 februari: De sportvereniging verduurzaamt mede dankzij jullie! Solisplan zal de volgende stappen zetten dit zonnedak te realiseren. 

Woensdag 8 februari om 16:00 start een nieuw zonne-energieproject van Solisplan bij GymXL in Amersfoort voor een zonnedak van 190 zonnepanelen! 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Installateur Solisplan presenteert het tweede project in Vught, Noord-Brabant. Bij sportvereniging Prins Hendrik komen op het platte dak in totaal 320 zonnepanelen. Hierbij heeft Solisplan wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Het dak van het Prins Hendrik geeft ruimte voor de installatie van 320 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 72.843 kWh. Goed voor ruim 22 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnedak Solisplan Prins Hendrik. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Solisplan Prins Hendrik opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,3%, maar dit kan oplopen tot 4,6% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatie brochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.