Zonne-energie van 246 zonnepanelen in Amsterdam bij Planetarium

  • 101%
  • € 74.475 van € 73.350
  • 78 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Planetarium

Zonnedak Planetarium in ruim een uur uitverkocht

100%! In iets meer dan een uur melden 77 ZonneDelers zich aan, om ook hun deel van een zonnepaneel op het dak van het Planetarium te claimen. Gefeliciteerd! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen.

Laat dit een voorbeeld zijn voor alle andere daken die geschikt zijn voor zonnepanelen. We kunnen Nederland samen verder 'verzonnen'.

De korte looptijd van de crowdfunding betekent dat er direct allerlei werkzaamheden in gang gezet kunnen worden. We zullen binnenkort - als je die niet al hebt - de uitnodiging voor MijnStroom versturen. MijnStroom is de persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen waar je jouw ZonneDelen kunt terugzien, jouw gegevens eventueel kunt aanpassen en altijd live inzicht hebt in de zonnestroom productie van jouw zonne-energieprojecten. Met dezelfde MijnStroom inlog gegevens kun je vervolgens ook jouw ZonneDelen live bijhouden via de ZonneDelen app. Deze uitnodiging voor MijnStroom volgt dus later.

We zetten de volgende stappen om dit zonnedak van 246 zonnepanelen te realiseren en houden jullie op de hoogte van de voortgang.

De mooiste motivatie onder de ZonneDelers willen we jullie niet onthouden:
"Ik ben flip, ik ben 1 jaar en ik wil zon"

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.