Zonne-energie van 1457 zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs bij Oostland Company

  • 100%
  • € 330.025 van € 330.000
  • 340 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Oostland Company

PRACHTIG: ZONNEDAK OOSTLAND KOMT ER!

Met overweldigende belangstelling zijn alle ZonneDelen van Zonnedak Oostland Company in enkele uren volgeschreven. Zo kunnen we de komende jaren veel duurzame energie produceren! 

Meer dan 300 ZonneDelers hebben bijgedragen aan het realiseren van dit duurzame project. Zoals een ZonneDeler de investering motiveert: “Eigen dak is niet optimaal, fijn om op deze manier toch in zonnepanelen te kunnen investeren." Zo helpen we elkaar.

Alle volgende stappen met de projectpartners worden nu verder geformaliseerd. Dankzij de snelle crowdfunding worden de data zoals vernoemd in de projectdocumentatie ook naar voren geschoven.

Binnenkort vindt de formele toewijzing en uitgifte van de ZonneDelen plaats. Vervolgens wordt - als je niet al bent geregistreerd - de uitnodiging voor het MijnStroom portal van ZonnepanelenDelen verstuurd. MijnStroom is het persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen waar je jouw ZonneDelen kunt terugzien, jouw gegevens eventueel kunt aanpassen en altijd live inzicht hebt in de zonnestroomproductie van jouw zonne-energieprojecten. ZonnepanelenDelen heeft ook een app voor iPhone en iPad. Hier kun je inloggen met dezelfde MijnStroom inloggegevens. Zo kun je overal en altijd jouw ZonneDelen live bijhouden.

Wij verwachten dat het project Zonnedak Oostland Company wordt opgeleverd en gekoppeld aan MijnStroom van ZonnepanelenDelen op 1 mei 2018.

Dank jullie wel voor het getoonde vertrouwen. Wij gaan hard aan de slag om dit zonnedak te realiseren!

Met vriendelijke groet,

Namens alle projectpartners

Zonnedak Oostland Company

Naschrift ZonnepanelenDelen: De bedragen boven de 330.000 euro (en dus boven de 100%) zijn teruggestort. 

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.