Zonne-energie van 8911 zonnepanelen in Amsterdam bij Zonnedak Nissan

  • 100%
  • € 502.800 van € 500.000
  • 414 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnedak Nissan

Overweldigende belangstelling voor Zonnedak Nissan - 100% in 2 dagen!

Zonnedak Nissan heeft succesvol alle 20.000 ZonneDelen kunnen plaatsen en zo kan de volgende stap worden gezet om dit zonnedak van 8.911 zonnepanelen te realiseren in de Amsterdamse Haven. 

Meer dan 400 ZonneDelers hebben bijgedragen aan het realiseren van dit duurzame project. Zoals een ZonneDeler de investering motiveert: “Als Amsterdammer zonder eigen dak wil ik toch graag bijdragen aan de energietransitie door te investeren in zonnepanelen”. 

Alle volgende stappen met alle projectpartners worden nu verder geformaliseerd. Ondanks de snelle crowdfunding houden we rekening met dezelfde tijdslijnen van het project, dit in verband met de planning van installateur JansZon en lange levertijden van de zonnepanelen. 

Uiterlijk op 15 janauri 2018 vindt de formele toewijzing en uitgifte van de ZonneDelen plaats. Vervolgens wordt - als je niet al bent geregistreerd - de uitnodiging voor het MijnStroom portal verstuurd. MijnStroom is het persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen waar je jouw ZonneDelen kunt terugzien, jouw gegevens eventueel kunt aanpassen en altijd live inzicht hebt in de zonnestroomproductie van jouw zonne-energieprojecten. ZonnepanelenDelen heeft ook een app voor iPhone en iPad. Hier kun je inloggen met dezelfde MijnStroom inloggegevens. Zo kun je overal en altijd jouw ZonneDelen live bijhouden.

Wij verwachten dat het project Zonnedak Nissan wordt opgeleverd en gekoppeld aan MijnStroom van ZonenpanelenDelen op 23 april 2018. 
Dank jullie wel voor het getoonde vertrouwen. Wij gaan hard aan de slag om dit zonnedak te realiseren! 

Met vriendelijke groet,
Namens alle projectpartners 

NisZon B.V.


Naschrift ZonnepanelenDelen: De bedragen boven de 500.000 euro (en dus boven de 100%) zijn teruggestort.

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.