Zonne-energie van 632 zonnepanelen op sportcentrum in Boskoop bij Midden Boskoop

  • 100%
  • € 165.000 van € 165.000
  • 225 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Midden Boskoop

632 zonnepanelen op sportcentrum in Boskoop

Update 29 juli: Gefeliciteerd dat zo snel de 100% is behaald! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen! We zullen de volgende stappen zetten om dit zonnedak te realiseren. 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Sportcentrum midden Boskoop biedt ruimte voor jong en oud en combineert diverse sportgelegenheden met een zeer gezellige en sfeervolle bar. Sport, ontspanning en sfeer, dat is Sportcentrum midden Boskoop! Het sportcentrum stelt het dak beschikbaar voor zonnepanelen zodat er duurzame energie opgewekt kan worden. Door jouw investering kan dit zonnedak er ook daadwerkelijk komen! 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Bij Zonnedak Midden Boskoop kunnen 632 zonnepanelen geinstalleerd worden. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 158.679 kWh. Goed voor circa 54 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Midden Boskoop. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op met Zonnedak Midden Boskoop opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 6,6% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum komen online te staan bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.