Zonne-energie van 27.216 zonnepanelen in Marum bij Zonnepark Marum

  • 100%
  • € 100.000 van € 100.000
  • 149 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnepark Marum

27.216 zonnepanelen in Marum

Update 10 juli: Gelukt! Binnenkort krijg je jouw eigen zonnestroom opgewekt in de gemeente Marum! 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Zonnepark Marum in de gemeente Marum is gebouwd door het gespecialiseerde bedrijf Solarfields. Op het terrein ten zuiden van het plan Marum-Alberdaheerd in de gemeente Marum is een zonnepark gebouwd van 27.216 zonnepanelen. Solarfields heeft zijn sporen verdiend in de duurzame energie en heeft in de afgelopen 10 jaar meer dan 200 MW aan duurzame projecten gerealiseerd. 

ZONNEPARK

Bij Zonnepark Marum zijn 27.216 zonnepanelen geplaatst voor een vermogen van 8,981 MWp. Dat is jaarlijks groene stroom voldoende voor ruim 2.900 huishoudens.

Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

Engie-energie.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnepark Marum. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op met Zonnepark Marum opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 4,5%, maar dit kan oplopen tot 6,6% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure, het informatie memorandum en het informatiedocument van de AFM staan online bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.