Zonne-energie van 900 zonnepanelen in Barneveld bij Lagerwey

  • 100%
  • € 26.175 van € 26.000
  • 52 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Lagerwey

900 zonnepanelen in Barneveld

Update 4 oktober: Top! Alle duurzame energie is verzameld. Duurzame energie om extra duurzame energie te produceren bij Lagerwey! 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

 

Lagerwey Systems B.V. stelt het dak beschikbaar zodat jij binnenkort jouw eigen zonne-energie kunt opwekken. Op de fabriekshal liggen 900 zonnepanelen. Jij kan daar nu ook van profiteren. Lagerwey presenteert in samenwerking met Solaris Industria samen met de partners energieleverancier Qurrent en ASN Bank Groenprojectenfonds dit zonnedak in Barneveld. 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op het dak van Lagerwey liggen 900 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 223.560 kWh. Goed voor ruim 70 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

Qurrent.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in Zonnedak Lagerwey. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Lagerwey opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Het rendement is naar verwachting gemiddeld 5% (minimaal 4,5%) en kan oplopen tot 6,5% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Het project gaat sowieso door. 

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.