Zonne-energie van 658 zonnepanelen in Leek bij Kleinstesoepfabriek

  • 100%
  • € 181.425 van € 180.000
  • 199 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Kleinstesoepfabriek

658 zonnepanelen in Leek

Update 21 oktober: Yes! We verzonnen Nederland verder. 658 zonnepanelen er bij in 33 uur dankzij jullie! Bedankt!

VOORINSCHRIJVING VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

"MEER DAN SOEP"

De Kleinstesoepfabriek ontwikkelt en produceert soepen. Volle, smakelijke en avontuurlijke soepen, geïnspireerd door verre landen en bereid volgens traditionele ambachtelijke productiemethodes. De Kleinstesoepfabriek biedt een culinaire wereldreis, af te leggen met de tong. "Meer dan soep" en dus wil eigenaar Michel Jansen graag ook 658 zonnepanelen realiseren op het dak van de fabriek. 

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice kan je direct doen op: 

greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in zonnedak Kleinstesoepfabriek. Dat kan door één of meer Zonnedelen (a 25,- euro) te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op het zonnedak opgewekte duurzame-energie. Net zoals bij een zonnepaneel op uw eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,4% per jaar. Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag).

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een contract opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

OVER HET ZONNEDAK

Dit zonne-energieproject in Leek zal op het dak van de fabriek van de KleinsteSoepFabriek komen. Installateur PolySolare heeft perfect uitgerekend wat mogelijk is op het dak. In totaal komen er 658 zonnepanelen bij een succesvolle crowdfunding. Deze zullen totaal een vermogen van 174 kWp hebben en in het eerste volledige productiejaar 143.000 kWh zonnestroom opleveren. 

MEER INFORMATIE

Alle informatie over het project staat beschreven in het Informatiememorandum dat je hieronder kunt downloaden. Liever een beknopte versie? Bekijk dan de brochure, deze is ook hieronder te vinden. 

Download Informatiebrochure / Zonnedak Kleinstesoepfabriek

Download Informatie Memorandum / Zonnedak Kleinstesoepfabriek

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.