Zonne-energie van 385 zonnepanelen in Amsterdam bij Houthavens

  • 100%
  • € 132.000 van € 132.000
  • 178 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Houthavens

385 zonnepanelen in Amsterdam

Update 30 oktober: 100%! Extra zonnepanelen in Amsterdam. We kunnen Nederland samen verder 'verzonnen'. Gefeliciteerd! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen! We zullen de volgende stappen zetten om dit zonnedak te realiseren. Houd de website in de gaten voor de volgende projecten! 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Bij het kantoor aan de Van Diemenstraat in Amsterdam kun jij binnenkort jouw zonne-energie opwekken. Op het bedrijfskantoor in de Amsterdamse Houthavens is plaats voor 385 zonnepanelen. Dit project is onderdeel van een reeks projecten in Amsterdam waarbij Coöperatief Dutch Renewergy daken in Amsterdam gaat veranderen in zonnedaken. Hierbij heeft het wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er komen!

Er komen weer extra zonnepanelen in Amsterdam. We kunnen Nederland samen verder 'verzonnen'. Gefeliciteerd! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen! We zullen de volgende stappen zetten om dit zonnedak te realiseren. Houd je mail in de gaten voor updates en de website voor de volgende projecten! 

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Het dak aan de Van Diemenstraat heeft ruimte voor de installatie van 385 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 99.580 kWh. Goed voor ruim 30 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar NLE kan je direct doen op:

nle.nl/zonnedelen 

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in Zonnedak Houthavens. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Houthavens opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,0% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.