Zonne-energie van 3.528 zonnepanelen in Harlingen bij Zonnepark Harlingen

  • 100%
  • € 300.250 van € 300.000
  • 352 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnepark Harlingen

3.528 zonnepanelen in Harlingen

Update 27 juli 2016: 352 ZonneDelers hebben gezorgd dat de crowdfunding voor Zonnepark Harlingen een succes is geworden. Dank voor het enthousiasme! Wij zullen updates blijven plaatsen op de projectpagina over de voortgang, dus klik hierboven op 'updates' voor het laatste nieuws. 

Bij Zonnepark Harlingen wordt de kans geboden om zelf groene stroom op te wekken en te verbruiken. Door te investeren in Zonnepark Harlingen wordt er ook geïnvesteerd in een duurzamere wereld.

Het zonnepark wordt geplaatst op 18.412 vierkante meter grond op industrieterrein Oostpark te Harlingen.

Coöperatie Zonnepark Harlingen U.A. is een coöperatie opgericht om de stad Harlingen duurzamer te maken. Door middel van zonne-energie krijgt de stad Harlingen een duurzamer gezicht. Zo heeft iedereen, ook die op het eigen gebouw geen mogelijkheid heeft tot het plaatsen van zonnepanelen, de kans om te profiteren van de zonne-energie!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice kan je direct doen op: 

greenchoice.nl/zonnedelen 

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnepark Harlingen. Dat kan door één of meer Zonnedelen (a 25,- euro) te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op het zonnedak opgewekte duurzame-energie. Net zoals bij een zonnepaneel op uw eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,0%, maar dit kan oplopen tot 4,9% per jaar.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een contract opgesteld. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

OVER HET ZONNEPARK

Aan de Fahrenheitstraat in Harlingen ligt een prachtig veld waar in totaal 3528 zonnepanelen neergelegd kunnen worden. Dit zonnepark wordt aangesloten op het electriciteitsnet en is beschermd met hekwerk en actieve monitoring. In totaal zorgen de zonnepanelen zo voor een capaciteit van 952 kWp waarbij een productie verwachten in het eerste volledig productie jaar van meer dan 1 miljoen kWh.

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.