Zonne-energie van 190 zonnepanelen in Amersfoort bij Solisplan GymXL

  • 101%
  • € 56.725 van € 56.000
  • 63 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Solisplan GymXL

190 zonnepanelen in Amersfoort

Update 8 februari: De sportvereniging GymXL krijgt een zonnedak! Solisplan zet de volgende stappen om dit zonnedak te realiseren. 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Installateur Solisplan presenteert het derde project in Amersfoort, in de provincie Utrecht. Bij sportvereniging GymXL komen op het platte dak in totaal 190 zonnepanelen. Hierbij heeft Solisplan wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Het dak van het nieuwe gebouw van GymXL geeft ruimte voor de installatie van 190 zonnepanelen. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 43.603 kWh. Goed voor ruim 14 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

greenchoice.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnedak Solisplan GymXL. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op de Zonnedak Solisplan GymXl opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,1% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De informatie brochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.