Zonne-energie van 29.008 zonnepanelen in Franeker bij Zonnepark de Kie

  • 100%
  • € 100.450 van € 100.000
  • 178 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Zonnepark de Kie

29.008 zonnepanelen in Franeker

Update 6 maart: Gefeliciteerd dat zo snel de 100% is behaald! En tegelijkertijd bedankt namens alle betrokkenen! Vanaf 1 april wordt er voor jouw zonnestroom opgewekt in de gemeente Waadhoeke! 

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Zonnepark de Kie in Franeker is gebouwd door het gespecialiseerde bedrijf Solarfields. Op het terrein in Franeker van de gemeente Franekeradeel is een zonnepark gebouwd van 29.008 zonnepanelen. Solarfields heeft zijn sporen verdiend in de duurzame energie en heeft in de afgelopen 10 jaar meer dan 200 MW aan duurzame projecten gerealiseerd. 

ZONNEPARK

Bij Zonnepark De Kie in Franeker zijn 29.008 zonnepanelen geplaatst die 10,15 MW aan elektriciteit op moeten leveren. Dat is voldoende voor ruim 3.000 huishoudens.

Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

Engie-energie.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnepark De Kie in Franeker. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op met Zonnepark De Kie opgewekte duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 4,5%, maar dit kan oplopen tot 6,6% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatiebrochure, het informatie memorandum en het informatiedocument van de AFM (dit uniforme document is sinds kort verplicht gesteld) komen online te staan bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.