Zonne-energie van 266 zonnepanelen in Breda bij Donk!

  • 100%
  • € 80.000 van € 80.000
  • 70 deelnemers
  • succesvol!

Deel dit project

Donk!

266 zonnepanelen in Breda

Update 28 februari: Er kan geinstalleerd worden en extra zonne-energie worden opgevangen in Breda. De 266 zonnepanelen worden de komende weken op het gebouw van de Donk! aan de Donkvaart geplaatst.

Deze kans gemist? Meld je nu alvast aan voor het volgende project op:  

INVESTEER IN VOLGEND ZONNE-ENERGIE PROJECT!

Bij Donk! in Breda kun jij binnenkort jouw zonne-energie opwekken. Op het wooncomplex is er ruimte voor 266 zonnepanelen. Alle plannen liggen uitgewekt klaar om uit te voeren. Hierbij is wel jouw hulp nodig. Door jouw investering kan dit zonnedak er ook daadwerkelijk komen!

ZONNESTROOMINSTALLATIE

Op het dak van Donk! kunnen 266 zonnepanelen geinstalleerd worden. De totale jaaropbrengst is in het eerste volledige jaar zo'n 59.000 kWh. Goed voor circa 20 huishoudens. Daar kun jij ook van profiteren door te investeren in de ZonneDelen!

HOE WERKT HET?

Overstappen naar Qurrent? Ga dan direct naar:

Qurrent.nl/zonnedelen

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het Zonnedak Donk!. Dat kan door één of meer Zonnedelen te kopen. Met een Zonnedeel profiteer je direct van de door jou op Zonnedak Donk! opgewekte duurzame-energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 3,5%, maar dit kan oplopen tot 5,2% per jaar. 

Dit is op basis van IRR (internal rate of return, de gemiddelde rente over het gemiddeld uitstaande bedrag). De lening heeft namelijk een lineaire aflossing, waardoor je halverwege de looptijd de helft van je geinvesteerde kapitaal terug hebt.

Je kunt meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens wordt je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens wordt een overeenkomst opgesteld. Daarna volgt de betaling die via IDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

 

Let op: De informatie brochure en het informatie memorandum staan nu bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'. 

Lees projectdocumentatie

Let op! U belegt buitenGeen AFM toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.